Kapelfies
IMG-20161217-WA0048.jpg
Carnaval 2019 nog
OOK OP FACEBOOK
Inloggen
Om foto's en videos te kunnen bekijken moet u inloggen met: naam / wachtwoord.Home Archief Seizoen 2017-2018


08-03-2017
EVALUATIEVERGADERING DURBLOAZERS

DE KAMENIJ - In de jaarlijkse evaluatievergadering werd het afgelopen seizoen doorgenomen en de algehele tendens was dat iedereen prima herinneringen aan dit seizoen overhoudt. Met name de Durbloazers Carnavalsduik en Petazzie! in Boxtel vonden de leden hoogtepunten. Natuurlijk waren er ook punten van kritiek maar die worden door het bestuur opgepakt en afgehandeld.

Na een lang betoog gaf Gerard te kennen vooralsnog de grote trom te blijven roeren. In de rondvraag ging het met name over het volume dat naar beneden moet en dat de presentatie actiever kan. Complimenten waren er van diverse kanten ontvangen voor onze outfit.


18-03-2017
JUBILEA CV DE SPRUWWEJAGERS EN DE BLUE-BAND

MIERLO / CACAOFABRIEK - Met de Carnaval nog vers in het geheugen hadden we nog een tweetal "afterparties", bij zowel CV De Spruwwejagers als bij de Blue-Band werd een jubileum gevierd. Vierden de Spruwwejagers het feit dat zij 55 jaar bestonden, onze collega's van de Blue-Band vierden hun 22 jarig bestaan. Bij beide gelegenheden hebben wij acte de presence gegeven en ons beste beentje voor gezet.


 

Laatst aangepast ( zondag, 19 maart 2017 01:38 )