Nieuwtjes


16-06-2021
OPSTARTBIJEENKOMST

DE FONKEL - Na eerst ruim drie kwartier wachten op onze Coördinator, met nieuwe knie, kon de vergadering uiteindelijk toch beginnen. Sinds september 2020 was dit onze eerste bijeenkomst. Walter dankt voor zijn Koninklijke onderscheiding en de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. De jaarlijkse BBQ is nog even problematisch inzake Corona, voorgesteld wordt dit te verzetten naar 4 september. De aspirant leden Wendy en Bjorn worden bij acclamatie aangenomen. CV De Spekzullekes gaan verhuizen naar de Zonnesteen, hun Prinsbekendmaking zal in de Cacaofabriek plaatsvinden. Begin september beginnen we weer met de repetities. Erwin en Edward en Miranda zijn inmiddels verhuisd. UBO wordt uitgezocht door Peter. Jürgen is rustend lid en kan altijd worden opgeroepen. Uniformen commissie moet tijdig beginnen met inventarisatie en nieuwe kleding. De website wordt aanhouden. Tijdens Prinsrecepties zullen we muziek in zijzaaltjes blijven maken en er wordt gezocht naar meer loopmarsen. De vergadering sluit tijdig ivm de Corona Horecasluiting.


01-03-2021
FELICITATIE BLUE BAND

THUIS - Met wederom een Teams meeting hebben we als Durbloazers ons best gedaan om een leuke felicitatie te maken voor het 25-jarig jubileum van de Blue Band Helmond.

 


30-12-2020
EINDEJAARS CORONA PUBQUIZ 2020

THUIS - Bijna alle Durbloazers melden zich aan met Teams op de door Erica opgezette Eindejaars Corona Pubquiz 2020. Middels de goodiebag werd iedereen voorzien van een natje en een droogje en waren de eerste opdrachten een feit. Gekleurde hagel sorteren en maak je eigen tompouche. Nadat alle technische problemen waren getackeled kon om 20:00 uur de Quiz beginnen. In razendsnel tempo werden  de 60 vragen door de quizmaster voorgelegd en werden de antwoorden doorgeapped. Met nog een extra ronde met Durbloazers foto's was het met name fijn dat we elkaar op het sluiten van het jaar nog even hebben gezien. De winnaar van de Pubquiz Wencke van de Westerlo verdiende de eeuwige roem. Iedereen werd nog de beste wensen voor het nieuwe jaar gewenst door onze enige echte Coördinator Walter.


14-10-2020
TUSSENTIJDS OVERLEG

DE FONKEL - De aanwezige leden van de Kapel hebben in vergadering besloten om voor de duur van 4 weken geen activiteiten uit te voeren. Dit omdat niet alle leden zich gelukkig voelen met de huidige Corona omstandigheden en omdat De Fonkel voor 4 weken dicht gaat.

Woensdag 11-11-2020 houden we als streefdatum, voor die datum beslissen we wederom wat we gaan doen met de weken die daarna komen gaan. Wel vragen wij jullie om zoveel als mogelijk thuis te repeteren en de mail in de gaten te houden. Het kan zomaar zijn dat we op 11 november gaan vergaderen in de Fonkel, noteer dit op de kalender.

Denk ondertussen thuis na over eventuele ideeën voor de zaterdag en zondag tijdens carnaval.
Het bestuur wenst jullie allemaal een goede gezondheid en tot over een paar weken.


28-09-2020
CORONAMAATREGELS

HELMOND - Aanstaande woensdag 30 september gaan we weer gewoon repeteren, morgen beslist het bestuur of we een half uur eerder beginnen dan normaal. Vanuit de veiligheidsregio raad men aan om een mondkapje te gebruiken in de openbare ruimte, in overleg met De Fonkel is dit niet verplicht. Wat jullie persoonlijk doen ligt aan jullie zelf en daar zijn jullie vrij in. We mogen met 30 personen in De Fonkel repeteren dus dat geeft voor ons geen belemmering. Om 22:00 uur gaat De Fonkel sluiten en worden we verzocht het pand te verlaten.

Namens het bestuur
Walter Joosten