Wie we zijn


Wij zijn Kapel “De Durbloazers" uit Helmond en omgeving, de Kapel bestaat uit 24 gezellige en zéér gemotiveerde muzikanten.

 060216

Wij zijn vooral actief vanaf 11/11 tot de woensdag ná carnaval, daarna doen we alleen bij hoge uitzondering opdrachten en/of festivals. In de aanloop van en tijdens carnaval spelen wij op kletsavonden, Prinsenbals, Prinsenrecepties en andere carnavalsavonden, wij spelen eigenlijk op alles, als het maar met carnaval te maken heeft.

Vanaf vrijdagavond vóór carnaval tot de woensdag ná carnaval vullen wij een programma in wat bestaat uit alleen carnaval gerelateerde activiteiten die de eigen leden écht leuk vinden. Dit kan in de Gemeente Helmond zijn maar ook ver daar buiten. Suggesties zijn altijd welkom bij onze Coördinator Walter Joosten    “ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.   “ of bel 06-53895491 .

Wij repeteren vanaf de 1e woensdag van September tot aan de carnaval wekelijks op woensdagavond in ons thuishonk  “WIJKHUIS DE FONKEL” aan de Prins Karelstraat 131, 5701 VL Helmond. We beginnen dan om 20:00 uur en repeteren in 2 helften tot 22:15 uur, de 3e helft is aan de bar.


Namens het bestuur,
Walter Joosten
Coördinator.