SITE WILLY & RENÉ
OOK OP FACEBOOK
Kapelfies
IMG-20170108-WA0017.jpg
Carnaval 2020 nog
Home

06-07-2019
BBQ / OVERHANDIGING CHEQUE

SOMEREN - Onze jaarlijkse BBQ stond dit jaar in het teken van de afronding van het project "Ik ben Willy en gij René". Alle deelnemers aan dit project waren uitgenodigd op de BBQ en ondanks de regen was de stemming optimaal.

Rond negen uur nam Walter het woord en somde alle getallen rond het project op. Aan het slot van zijn betoog werd de cheque aangeboden door Willy en René aan de Voorzitter van de Stichting Sports for Children met daarop het fantastische bedrag van € 12.161,64.

Daarna nam de jaren sixties band GetBack 2 het muzikaal over en maakte er een feestje van.


04-07-2019
OPEN REPETITIE RIMBOBAND

DEURNE - De 40-jarige Rimboband sloot hun jubileumjaar af met de jaarlijkse open repetitie. Voor ons alweer de tiende keer dat we onze medewerking aan dit evenement verleenden. Dit jaar was ook de Blaaskapel Judaska van de partij. Samen hebben we weer een leuk feestje voor de bewoners van het Rijtven verzorgt.


overzicht

Na een zeer intensief jaar waarin wij ons 44-jarig bestaan hebben gevierd, willen wij iedereen bedanken die ons en onze stunt hebben gesteund. Deze stunt samen met onze Helmondse Internationale voetbal HELDEN Willy en René van de Kerkhof, was zonder uw steun nooit gelukt. 

Carnaval 2019 zit er weer op, wij gaan op zaterdag 6 juli 2019 in Someren het totaalbedrag van de opbrengsten bekend maken.

Wij zullen dit doen middels het overhandigen van een cheque aan de Stichting "Sports for Children" waarvan de bekende Olympische turntweeling Sanne en Lieke Wevers ambassadeurs zijn.

Namens de Durbloazers,
Walter Joosten
Coördinator.


17-03-2019
OPTREDEN KAR VAN STAL

SOMEREN-EIND - Willy en René van de Kerkhof hadden nog één optreden in Someren-eind bij Café Jan van Tieskes, samen met Erica en Irma Martens, het was weer een leuk optreden en er zijn weer verschillende CD's voor het goede doel verkocht. IMG-20190317-WA0009

Iedereen is gespannen over welk bedrag uiteindelijk op de cheque voor "Sports for Children" zal prijken.


13-03-2019
EVALUATIEVERGADERING

DE FONKEL - Walter nam aan de hand van het Jaarverslag het drukke programma van het afgelopen seizoen door. Al met al bleek iedereen tevreden over de Carnaval ook al was het voor sommigen net iets te veel fysiek gezien. Met name het project met Willy en René was intensief maar naar het zich laat aanzien levert het een mooi bedrag op voor het goede doel "Sports for Children". De kapel zelf sloot met een klein exploitatietekort het seizoen af.FB IMG 1508090030049

Alle commissies passeerden de revue en ontvingen lof voor hun inzet. Echter in de rondvraag verraste Jurgen de meesten door aan te geven te gaan stoppen met de kapel.


05-03-2019
CARNAVALSDINSDAG

HEESWIJK-DINTHER / HELMOND - Vandaag trokken we naar het Snertbal in Heeswijk-Dinther waar we meededen aan een kapellenfestival. In drie zalen traden de diverse kapellen op en zetten hun beste beentje voor. De show van Heavy Hoempa met nummers van AC/DC en Metallica was van uitzonderlijke klasse.IMG-20190305-WA0022

 

 

 

 

 

 

Na het festival gingen we voor een rustmomentje naar Peter en Erica waarna we door gingen naar het Aziatisch Restaurant Lotus in Brouwhuis waar we ons diner nuttigden. Vanaf daar was het niet ver lopen naar CV De Spekzullekes waar we een laatste set brachten ter afsluiting van de Carnaval. En door naar CV De Houtse Kluppels om ook daar de Carnaval met de vereniging af te sluiten. Daarna hebben we nog een klein feestje gebouwd en werd er op emotionele afscheid van elkaar genomen.

De Carnaval zit er op,
het was een hele tour !!


04-03-2019
CARNAVALSMAANDAG

MIERLO / HELMOND / EINDHOVEN - Ook op de maandag een gescheiden programma in verband met optocht verplichtingen in Brouwhuis van enkele leden. De overigen gingen met Willy en René en Irma en Erica op de Eier in de Weijer waar zij tijdens de boerenbruiloft hun optreden verzorgden. Daarna door naar de Auw Fiepen in de aula van het Jan van Brabant College. Beide groepen waren nagenoeg op dezelfde tijd klaar en samen gingen we naar het Mizunalleplein waar we even deelnamen aan het Prijsbloaze en Willy en René  weer schitterden. Via een onorthodoxe route bracht de bus ons naar Eetcafé De Barrier waar we snel een diner tot ons namen. 20190304 180230

 

 

 

 

 

En direct weer door naar het Fijnfisjenie café van Omroep Brabant waar Willy en René hun schlager brachten en wij twee korte optredens mochten verzorgen. Daarna door naar de Salon op het Wilhelminaplein in Eindhoven. Hier was het zo druk dat er geen mogelijkheid was om ons programma te brengen. Dan maar naar Mierlo alwaar in de Backstage Barber Pub een kapellenfestival werd gehouden. Ook daar deden Willy en René hun act en mochten wij ook een set spelen. Na nog even te hebben nageborreld gingen we terug naar Peter en Erica waar we op de eier gingen.  


03-03-2019
CARNAVALSZONDAG

HELMOND / MIERLO - De dag van de Grootste optocht van het Zuiden. Velen van ons hadden optocht verplichtingen en gingen met hun muziekgezelschap mee. Het weer was redelijk, een beetje nat en niet te koud. De overigen die niet aan de optocht mee moesten doen stonden aan de Steenweg het talrijk aanwezige publiek te vermaken met nummers als Dog of the Baker. IMG-20190303-WA0047

 

 

 

 

 

 

 

Na de optocht was het verzamelen bij Sporthotel HUP in Mierlo, voor ons relax momentje tijdens de Carnaval, daar gingen we steengrillen en bowlen. Daarna brachten we nog een bezoekje aan CV De Spruwwejagers in Zaal de Weijer in Mierlo waar we even een stukje muziek hebben gebracht. Met na afloop nog effe op de ballen bij Miranda en Edward zat deze rustige Carnavalsdag er alweer op.